China KNX-Muurschakelaar fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : John

Telefoonnummer : +8613302819629

WhatsApp : +8613302819629

Free call
Guangdong Daming Laffey Electric Co., Ltd.

Guangdong Daming Laffey Electric Co. , Ltd.

  • Guangdong Daming Laffey Electric Co., Ltd.
  • Guangdong Daming Laffey Electric Co., Ltd.
Bedrijf Details:
Grote Markt: Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika
Type Business: Fabrikant
Merken: Slimme Laffey Aantal werknemers: 300~400
Jaarlijkse omzet: Opgericht Jaar: 2010
Export pct: < 10%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding
Slimme Laffey, de volledige naam „Guangdong Daming Laffey Electric Co. , Is Ltd“, het leiden en de moderne fabrikant van schakelaar en contactdozen, met 2 productiebasis gevestigde Guangdong provice, 20000 m2 in Shunde, Foshan-stad, Guangdong, 70000 m2 in Xinxin, Yunfu-stad.
 
De slimme panelenschakelaar van KNX, Zigbee, RS485, I/O en hoge eind mechanische schakelaar & de contactdoos zijn het belangrijkste product van Slimme Laffey voor huis, hotels en commerciële gebouwen.
 
Wij hebben fulfifilled 5000 projectgevallen tot nu toe, en hebben gedaan projecten van 100 hotelprojecten en 1000 villa'sprojecten elk minstens jaar. Wij hebben ons bij zich high-end het ontwikkelen van schakelaarpanelen, productie, en het steunen van belangrijke intelligente de bouwproducten & oplossingen, het pogen bij de uitstekendste fabrikant van schakelaarpanelen in de wereld te zijn en het hopen om uw uitstekende partner op de manier te zijn aan uw succes geconcentreerd.
 
 
 
Geschiedenis

Werd Elektrisch Co. van Guangdong Daming Laffey, Ltd opgericht op 28 December, 2010. De belangrijkste zaken concentreren zich op het onderzoek, de ontwikkeling en de productie van schakelaars en contactdoosproducten.

 

In 2011, werd het glasmateriaal voor het eerst toegepast op het paneel van de schakelaar, en de hoogste technologie van knipsel van de het glasprecisie van het verwerkings het ultra-witte kristal werd goedgekeurd, dat aan het front in China is geweest.

 

In 2012, won Slimme Laffey het eerste hotelproject sinds zijn aanvang, het Changhe-Hotel in Guangxi-Provincie. In hetzelfde jaar, nam hij het eerste vijfsterrenhotelproject over, merkend de ingang van Rafi in de high-end markt en een nieuwe reis.

 

Met de samenwerking van diverse afdelingen van het bedrijf, hebben wij opeenvolgend de panelen van de glasaanraking, metaalkaders en andere stijlen ontwikkeld en gelanceerd, die KNX, Zigbee, RS485, droge contacten en andere producten behandelen.

 

Sedertdien is het team van het bedrijf, niet alleen onophoudelijk gegroeid om de binnenlandse marktvraag te ontmoeten, maar ook naar vele landen overzee, met inbegrip van Thailand, Zuid-Korea, Maleisië, Saudi-Arabië, Doubai, Bangladesh, Nigeria, enz. uitgevoerd.

 

In 2018, investeerde het zwaar in Guangdong Xinxing om een productiebasis te bouwen die een gebied van ongeveer 70.000 vierkante meters behandelt, leggend stevige fundamenten voor de globale strategische lay-out van het bedrijf.

Dienst

1. De professionele kwaliteitscontroleafdeling controleert de kwaliteit van het product: omvattend van de verschijning, materiaal, kleur aan het gebruik van componenten in het product.

 

2. Professionele R&D-afdeling: Als u behoeften aan producten hebt aangepast, zullen wij ons beste aan uw vereisten doen voldoen.

 

3. Als u behoeften aan de grafiek en de tekst van het product hebt aangepast, kunt u ons van het ontwerpplan voorzien. Als u een definitief ontwerp noch geen gelijkaardig beeld hebt, me maak niet ongerust, zullen wij sommige opties voor u voorstellen, en wij zijn zeker wij u kunnen dienen het beste.

 

4. Onze verkoop zal regelmatig aandacht aan de vooruitgang van de orde besteden, als u de productiedetails van uw orde wilt kennen, pls gevoel vrij om ons te contacteren.

 

5.Provide de professionele naverkoopdienst: Als u twijfels over het gebruik van het product hebt of er een kwaliteitsprobleem met het product is, zullen wij ons beste proberen om u van een oplossing te voorzien.

Ons Team

Wij zijn een professioneel team, hebben wij professionele technici, heeft de techniekafdeling structurele ingenieurs en elektronische ingenieurs, evenals een professionele kwaliteitscontroleafdeling en naverkoopafdeling.

 

Wij zijn een specifiek team, die zich op het onderzoek, de ontwikkeling, de productie en de verkoop van schakelaars en contactdozen en verwante producten concentreren.

 

Wij zijn een ervaren team, en de verkoopdeskundigen brengen betere oplossingen en ervaringen aan klanten.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in